WE MAKEN GRAAG JOUW OPTELSOM

Wat wil je zien? En wat wil je weten om vervolgens meer te kunnen doen? Binnen je bedrijf, werkveld, branche of zelfs op ketenoverstijgend niveau? Bij Reports vinden we dat meer bereiken uiteindelijk gaat om het vertalen van ideeën naar oplossingen. Er leven vaak prachtige ideeën bij je medewerkers. Geef ruimte om die te uiten en mee te denken. Durf goede ideeën eruit te halen en van elkaar over te nemen. Welke optelsom jij kunt maken? Neem contact met ons op, of direct met een van onze specialisten. Dan ben je er zo achter.

Hoe kunnen wij je helpen?
We werken graag samen aan resultaat dat altijd optelt.

Bel 088-020 86 00
of mail office@reports.nl

Hier vind je ons
Transistorstraat 7C
1322 CJ Almere

Bob van Dulken

Op innovatie gedreven expert op het gebied van keteninformatie en functionele toepassingen. Vanuit zijn bestuurlijke achtergrond inspireert Bob mensen en organisaties bij het ontwikkelen van de unieke optelsom.

bob.van.dulken@reports.nl
088 – 020 86 00

Marico van Leeuwe

Ketensamenwerking in de zorg realiseren. En kunnen sturen op concreet resultaat. Met haar bestuurlijke achtergrond en ervaring met het implementeren van specialistische zorgdossiers weet Marico hoe dat voor u werkt.

OOK MEER BEREIKEN?

Vertel ons waar je wakker van ligt. Waar je meer van wilt weten of welke ideeën je hebt.
We werken graag samen aan resultaat dat altijd optelt. Bel, mail of laat hier je gegevens achter.

Naam

Achternaam

E-mail

Bericht


Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens hiervoor worden verstuurd en (tijdelijk) opgeslagen, volgens de Privacy Policy op deze website.