A3 METHODIEK

MEER HALEN UIT JE A3 METHODIEK

Niet alleen met één klik je A3 jaarplan benaderen. Ook in één oogopslag de status van uit te voeren acties zien. Welke acties lopen of zijn afgerond? Is dat volgens plan of moeten we bijsturen? Voor antwoord op deze vragen en meer ontwikkelden we de Reports A3 Monitor: een complete oplossing die je A3 jaarplan inzichtelijk en overzichtelijk maakt en A3 planning- controleprocessen borgt. Je kunt zelfs een bulletin board (online prikbord) inrichten zodat iedereen kan meekijken, meedenken en input geven. Zo zorg je niet alleen voor minder papier. Je zorgt vooral voor meer duidelijkheid, meer focus en meer commitment.

REPORTS A3 MONITOR

Vertaalt plannen naar concrete acties
Geeft in één oogopslag inzicht in je A3 jaarplan
Bewaakt en verbetert voortgang en uitvoering
Borgt je investering in de A3 methodiek

ZO WERKT REPORTS A3 MONITOR

Je voert eerst de missie en visie van je organisatie in. Handige wizards helpen je vervolgens de succesbepalende factoren, bijbehorende performance indicatoren (PI’s) en actiepunten in de A3 Monitor te zetten. De actiepunten wijs je toe aan verantwoordelijkheden. Zij kunnen acties toelichten, statussen toekennen en planningen aanpassen. Net wat nodig is.

METEEN BIJSTUREN ALS DAT NODIG IS

De ingebouwde ‘Plan-Do-Check-Act’ routine bewaakt automatisch de voortgang van acties en maakt overzichtelijke rapportages. Rapportages die je kunt bekijken op een pc, tablet of smartphone. Waar je ook bent. Zo heb je altijd actueel inzicht in de stand van zaken, en kun je meteen bijsturen als dat nodig is.

This is custom heading element

Vertel ons waar je wakker van ligt. Waar je meer van wilt weten of welke ideeën je hebt.
We werken graag samen aan resultaat dat altijd optelt. Bel of mail. Of laat hier je gegevens achter.

Naam

Achternaam

E-mail

Bericht


Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens hiervoor worden verstuurd en (tijdelijk) opgeslagen, volgens de Privacy Policy op deze website.