ALTIJD EN OVERAL ACTUEEL INZICHT IN JE INFORMATIE

Het Reports Dashboard Abonnement geeft je maximale focus op het besturen van je organisatie en middelen. Zónder extra investering. Voor een vast bedrag per maand heb je altijd en overal toegang tot jouw informatie. 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf elke gewenste locatie. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot internet.

REPORTS DASHBOARD ABONNEMENT

Actuele informatie in jouw huisstijl
Altijd en overal toegankelijk
Op computer, tablet en smartphone
Vast bedrag per maand, zonder extra investering

VAN EIGENDOM NAAR TOEGANG

Het is belangrijker om toegang te hebben tot je datatoepassingen dan zelf eigenaar van je applicaties te zijn. Reports zorgt ervoor dat je inzicht hebt in managementinformatie die voor jou van belang is. In je eigen huisstijl. Waar en wanneer je wilt.

MAXIMALE FOCUS

Tijd spenderen aan het aanschaffen van hardware en software? Zoeken naar mensen met de juiste expertise en die kennis ook up-to-date houden? Ervoor zorgen dat zij maken wat je nodig hebt? Je houdt je liever bezig met zaken die ertoe doen. Het Reports Dashboard Abonnement geeft je maximale focus op het besturen van je organisatie, zonder extra investering.

OPTIMAAL STUREN

Reports zorgt voor actuele informatie die in lijn is met jouw strategie en doelen. Je ziet makkelijk waar het stroef loopt, misschien mis gaat en beter kan. En kunt daar meteen op sturen.