SAMENWERKEN AAN DE KWALITEIT VAN ZORG

Minder tijd besteden aan registreren, en meer tijd aan patiëntenzorg. Daar staat het Reports Zorgplatform voor. Maar er is meer. Het Zorgplatform voor Registraties zet je ook centraal in een omgeving om waardevolle gegevens te delen. En om betekenisvolle data die je nodig hebt, te krijgen. Om de zorg te verbeteren en van elkaar te leren.

 

REPORTS ZORGPLATFORM VOOR REGISTRATIES

Eenvoudig data delen en krijgen
Prestaties vergelijken en van elkaar leren
Meer tijd voor patiëntenzorg
Direct impact maken op de kwaliteit van zorg

EENVOUDIG DATA DELEN EN KRIJGEN

Je registreert niet omdat één iemand erom vraagt. Het Reports Zorgplatform ontsluit alle databronnen die je nodig hebt. En maakt het eenvoudig om kwaliteitsgegevens met zorginhoudelijke registraties en ziekenhuizen te delen. Natuurlijk alleen als zij daar recht op hebben. We snappen dat er dan veel koppelingen gemaakt moeten worden. Bijvoorbeeld met het DHD, DICA of Desan. We weten hoe dat werkt, en precies wat er bij komt kijken.

OMDAT MENSEN TELLEN

Als je dan toch data verzamelt, laten we het dan meteen goed gebruiken. Op zo’n manier dat het de uitkomst van je werk verbetert en we met elkaar werken aan de kwaliteit van zorg. Het Reports Zorgplatform voor Registraties geeft je elke dag overzicht en inzicht. Om het morgen nog beter te doen. Onze specialisten, afkomstig uit de zorgsector, delen graag hun ervaring met en ideeën over innovaties die impact maken.

Marico van Leeuwe

088-020 86 00
marico.van.leeuwe@reports.nl