BEHEER DATAWAREHOUSE

JOUW PARTNER OP HET SNIJVLAK VAN IT EN INNOVATIE

Ben je IT-manager? Mooi. Dan hoeven we jou niet uit te leggen dat je balanceert tussen twee ogenschijnlijk tegengestelde doelen. Aan de ene kant zorg je voor optimale operationele effectiviteit van alle bedrijfsprocessen. Tegelijk vraagt de business om sneller dan ooit in te spelen op marktontwikkelingen en slim gebruik te maken van nieuwe technologie om concurrenten die strategische stap voor te blijven. Wendbaar als dat kan, disruptief als dat moet. Je komt handen tekort. De bekende kloof tussen IT-afdeling en bedrijfsmanagement wordt er niet kleiner door. Noem het een dilemma. Bij Reports zien we vooral kansen op beter.

MEER MET REPORTS DATA WAREHOUSING

Ruim 10 jaar ervaring op het snijvlak van business en ICT
Proactief de business ondersteunen en voorsprong pakken
Snel van idee naar succes
Data gegarandeerd fit: actueel, foutloos en compleet

MAAK MET REPORTS JOUW OPTELSOM

Er staan bij Reports 8 rechterhanden klaar om je te ontzorgen en vooruit te helpen. Met het inrichten, vullen en beheren van een datawarehouse (DWH); de centrale database voor stuurinformatie. Met een flexibele (ETL en opslag) infrastructuur om bedrijfsgegevens – en relevante data uit externe databronnen – te verzamelen, integreren en precies op elkaar af te stemmen. Voor razendsnel antwoord op vragen waar de business meteen op kan reageren. Een datawarehouse geeft je immers meer dan het complete plaatje. Het geeft je vooral de mogelijkheid kansen te creëren en impact te maken. Te innoveren, zonder snel voorbij de horizon te schieten. Vooruitgang is immers zo dichtbij als de eerste stap die je zet. Waarbij resultaat vandaag én ieder idee om het morgen beter te doen, telt. Doe je mee?

PROACTIEF DE BUSINESS ONDERSTEUNEN

Los van alle operationele vragen die je graag oplost, wil je vooral proactief met bedrijfsmanagement samenwerken aan resultaat. Ervoor zorgen dat alle lagen in de organisatie over betrouwbare en betere informatie kunnen beschikken om snel de juiste beslissingen te nemen. Die enorme hoeveelheid aan (big) data kunnen beheren, combineren en verrijken met data uit bronnen die je zelf niet in huis hebt. Alles te analyseren en er heldere informatie uit te halen waarmee de business grip krijgt en houdt op alles wat morgen weer anders is. Liefst met zo min mogelijk inspanning en tegen zo laag mogelijke kosten. Met de innovatieve, op Cloud gebaseerde Datawarehouse beheeromgeving van Reports kan dat.

Bob van Dulken

vertelt je graag meer
  088-020 86 00

bob.van.dulken@reports.nl

OOK MEER BEREIKEN?

Vertel ons waar je wakker van ligt. Waar je meer van wilt weten of welke ideeën je hebt.
We werken graag samen aan resultaat dat altijd optelt. Bel of mail. Of laat hier je gegevens achter.

Naam

Achternaam

E-mail

Bericht


Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens hiervoor worden verstuurd en (tijdelijk) opgeslagen, volgens de Privacy Policy op deze website.