GGZMENTOR

GRIP OP BEDRIJFSVOERING MET REPORTS GGZMENTOR

Elke zorgorganisatie heeft ermee te maken, iedere dag weer: de complexe registratie- en declaratieprocessen. Zorgregistratieprocessen waarin fouten kunnen leiden tot onvolledige en onjuiste declaraties en facturen. Dat moet je niet alleen achteraf corrigeren. Je loopt ook het risico dat toekomstig budget gekort wordt. En je zelfs van onbedoelde fraude wordt beticht. Reports GGZMentor helpt je dat niet alleen voorkomen. GGZMentor geeft met rapportages en dashboards vooral inzicht in verbeteracties, zonder extra te investeren in hardware en software. Zo boek je winst op meerdere fronten. En profiteren cliënten daar nog het meeste van.

Reports GGZMentor geeft meer

Dagelijkse controle zorgregistratie
100% van alle declaraties vergoed
Heldere presentatie verbeteracties
Snel inspelen op veranderende informatiebehoeften
Sturen op betere zorg en bedrijfsvoering

DECLARATIES 100% VERGOED

Dagelijks controleert GGZMentor tientallen keren je zorgregistratieproces. Automatisch. Zo heb je altijd actueel inzicht in correcties die nodig zijn. En zijn je declaraties op tijd én betrouwbaar. 100%. Gegarandeerd.

FLEXIBEL MEEBEWEGEN

Groeien? Werken aan zelfsturing? Ad-hoc wijzigingen in je organisatie die invloed hebben op het registratieproces? Reports GGZMentor is schaalbaar en flexibel ingericht. Dat betekent dat je bij veranderingen niet aan onverwachte kosten hoeft te denken. Je medewerkers kunnen zelf nieuwe rapporten en dashboards maken. Dat doen wij overigens ook graag voor je, als je dat liever hebt.

PASSEND VOOR IEDERE GGZ

GGZMentor wordt voor iedere zorginstelling op maat ingericht. Voor een passend tarief op
abonnementsbasis. De online oplossing is op elk apparaat met internet beschikbaar en voldoet natuurlijk aan alle wet- en regelgeving rond privacy en veiligheid.

Marico van Leeuwe

vertelt je graag meer
  088-020 86 00
marico.van.leeuwe@reports.nl

OOK MEER BEREIKEN?

Vertel ons waar je wakker van ligt. Waar je meer van wilt weten of welke ideeën je hebt.
We werken graag samen aan resultaat dat altijd optelt. Bel, mail of laat hier je gegevens achter.

Naam

Achternaam

E-mail

Bericht


Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens hiervoor worden verstuurd en (tijdelijk) opgeslagen, volgens de Privacy Policy op deze website.