JOUW WERKVELD

BESLISSINGEN NEMEN GAAT ERGENS OVER

Iedere markt is anders. Ieder bedrijf ook. Dat realiseren we ons maar al te goed. Daarom zijn we het liefst joúw specialist. Verdiepen we ons in je organisatie, willen we weten wat er speelt en doorgronden we complexe en ketenoverstijgende problematiek. Reports begrijpt dat de belangen groot zijn. Zeker wanneer je onder steeds meer (regel)druk en in een steeds hoger tempo besluiten moet nemen. Over alles wat te kostbaar is om te verspillen. Over het aantrekken van de juiste medewerkers. Over risicobeheersing, rampenbestrijding. Over kunnen rekenen op betere hulpverlening en zorg in Nederland, omdat mensen tellen. Reports biedt inzicht, overzicht en uitzicht. Ook in jouw branche, werkveld en op ketenoverstijgend niveau.

INFORMATIEMANAGEMENT

Ben je IT-manager? Mooi. Dan hoeven we jou niet uit te leggen dat je balanceert tussen twee ogenschijnlijk tegengestelde doelen. Noem het een dilemma. Bij Reports zien we vooral kansen door datawarehousebeheer optimaal voor je in te richten.

VEILIGHEIDSREGIO’S

Met Reports blijven brandweer, ambulancediensten, meldkamers, GHOR’s en GGD’s in controle. En maken we optimale samenwerking tussen kolommen mogelijk.
.

ZORG

Reports helpt ziekenhuizen en zorginstellingen niet alleen de registratiedruk te verminderen. Inzicht in de juiste informatie maakt het ook mogelijk de kwaliteit van zorg op een hoger plan te tillen.

CARERIX

Rapportages uit verschillende systemen integreren in je Carerix-recruitmentoplossing? Reports haalt de data die je nodig hebt uit verschillende bronnen. En we verzamelen alles in één overzichtelijk dashboard.

 
 

OOK MEER BEREIKEN?

Vertel ons waar je wakker van ligt. Waar je meer van wilt weten of welke ideeën je hebt.
We werken graag samen aan resultaat dat altijd optelt. Bel, mail of laat hier je gegevens achter.

Naam

Achternaam

E-mail


Bericht