WAARDEVOLLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

Met registraties maken we de kwaliteit van zorgverlening in Nederland transparant. Maar gegevens vastleggen kost ongelofelijk veel tijd en lijkt wel een doel op zich. Bij Reports vinden we dat het registreren van kwaliteitsgegevens pas zin heeft als ziekenhuizen, specialisten en brancheorganisaties in de zorg kunnen zien hoe het staat met de kwaliteit van zorgverlening en prestaties onderling kunnen vergelijken. Het Reports Zorgplatform laat data écht werken voor betere zorg.

KWALITEITSINFORMATIE VOOR IEDEREEN

Altijd en overal actuele kwaliteitsinformatie
Direct data analyseren en presenteren
Bibliotheek met kant-en-klare dashboards
Eigen prestaties met de keten vergelijken
Makkelijk online PROMs inzetten

BREED SCALA AAN VISUALISATIES

Standaard beschikt het Reports Zorgplatform over Dundas BI. Deze krachtige analyse- en presentatieomgeving haalt de informatie uit je data, analyseert het en presenteert de informatie in heldere dashboards. Met scorecards, tabellen en grafieken tot meters, kaarten en meer. Zodat je het hoogover plaatje ziet maar met één klik ook dieper inzoomt op details. Een bibliotheek met kant-en-klare dashboards staat al klaar. Voor iedereen altijd en overal op een pc, smartphone of tablet te bekijken. Alleen toegang tot internet is nodig.

ZELF ANALYSEREN EN KWALITEITSINFORMATIE DELEN

Het Reports Zorgplatform voor Registraties geeft je altijd en overal toegang tot betrouwbare informatie om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Je maakt rapportages en dashboards dan ook makkelijk zelf. Het geeft je betekenisvolle informatie om te zien hoe je presteert in vergelijking met anderen door jouw resultaten met de zorgketen te delen. En misschien wil je Patient Reported Outcome Measures (PROMs) inzetten voor analyses en rapportages? Het Zorgplatform voorziet met een optionele module in het hele proces.

Marico van Leeuwe

088-020 86 00
marico.van.leeuwe@reports.nl