KWALITEITSREGISTRATIES

DATA INZETTEN VOOR BETERE ZORG

Gegevens vastleggen over patiënten, symptomen, behandelingen, interventies, resultaten en meer zorgt voor enorme registratiedruk. Reports ondersteunt landelijke registratieorganisaties als ziekenhuizen en brancheorganisaties in de zorg bij alle kerntaken. Door gegevens te verzamelen, koppelen, analyseren en praktisch beschikbaar te stellen. En er is meer. Want los van alle regels en protocollen rond kwaliteits- en verantwoordingsdoeleinden waar je als zorgaanbieder aan moet voldoen, één ding verandert niet: zorg draait om mensen. Die vragen om de best mogelijke zorg.

MEER MET REPORTS

50% tijd besparen zonder extra registratielast
Direct toegang tot actuele behandeldata voor onderzoek
Betrouwbaar onderzoeksresultaat
Direct impact maken op de kwaliteit van zorg

50% TIJD BESPAREN ZONDER EXTRA REGISTRATIELAST

Met dataregistratie maken we in Nederland de kwaliteit van zorgverlening inderdaad transparant, maar het kost je ongelofelijk veel tijd. Dus doe je dat het liefst zo effectief mogelijk. Reports vereenvoudigt dat proces met eenduidige registratie aan de bron. Veilig, zonder extra registratielast en zonder informatie te verliezen. Dat levert je al gauw 50% tijdsbesparing op.

lroi-logo (2)

VOLOP KANSEN VOOR BENCHMARKING EN MEDISCH ONDERZOEK

Als zorggegevens landelijk verzameld zijn, levert Reports ook slimme methodieken om deze gegevens uit te breiden en verrijken met meer data uit de zorgketen. Informatie die niet alleen bruikbaar is om betere conclusies te trekken. Welke behandeling geeft bijvoorbeeld het beste resultaat? Informatie geeft je ook zicht op prestaties en kosten, die je kunt vergelijken met andere zorgaanbieders. Voor helder inzicht, om van elkaar te leren en de relatie tussen zorgaanbieders en patiënten te verbeteren. Zo maken we graag samen de zorg in Nederland nóg beter, en goedkoper waar dat kan.

SAMEN IMPACT MAKEN OP DE KWALITEIT VAN ZORG

Onze specialisten, afkomstig uit de zorgsector, delen uw passie voor betere zorg. En delen ook graag hun ervaring met en ideeën over innovaties die impact maken op de kwaliteit van zorg. Nog liever sparren we met je over de achterliggende vraag waar je het voor in wilt zetten. Om ook in de toekomst iedereen de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Welke optelsom zie jij?