Marketing Automation

REPORTS MARKETING AUTOMATION VOOR MEER RENDEMENT

Met het automatiseren van je marketingactiviteiten en -processen trek je de interessantste leads aan. Door ervoor te zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste persoon terecht komt. Noem Marketing Automation een fijne opwarmmotor voor je verkoopteam. Een effectieve leadgenerator. Er is natuurlijk meer. Ontdek hoe je met Reports Marketing Automation data nog slimmer inzet voor jouw bedrijf. Voor nóg meer rendement, op alle fronten.

WERK MET REPORTS MARKETING AUTOMATION AAN

Meer en kwalitatief betere leads
Hogere leadconversie en klanttevredenheid
Persoonlijke en relevante online marketingactiviteiten
Een sterk verkoopproces en betere verkoopprestaties
Kostenbesparing en voorspelbaar marketingresultaat

PERSOONLIJK CONTACT DOOR SLIMME TECHNIEK

Potentiële kopers enthousiast maken over jouw producten en diensten. Vertrouwen winnen en een relatie opbouwen. Dat kan natuurlijk alleen als je weet wat er bij je klanten en prospects speelt. In welke informatie zijn ze geïnteresseerd, via welke kanalen zoeken ze naar informatie en wat zegt dat gedrag over hun koopbereidheid? De slimme techniek van het Reports Marketing Automation platform geeft je dat complete inzicht. En helpt je eenvoudig marketingactiviteiten neer te zetten waarmee je jouw publiek op het juiste moment alleen relevante en aantrekkelijke boodschappen voorschotelt. Iets waar ze ook echt op zitten te wachten. En daar blijft het niet bij.

CONVERTEER MEER LEADS NAAR VERKOOP MET MARKETING AUTOMATION

Reports Marketing Automation omvat ook een gestroomlijnd en effectief leadgeneratie- en leadmanagementproces. Dat bespaart niet alleen tijd en energie. Je zorgt er vooral voor dat alleen de interessantste leads bij je verkoopteam terechtkomen. Hoe doen we dat? We hebben het inderdaad over automation software die je daarbij helpt. Maar je staat er niet alleen voor. We helpen je bij Reports graag om Marketing Automation stap voor stap aan te pakken.

Meer weten over Reports Marketing Automation?

Milan Spek

vertelt je graag meer
  088-020 86 00

milan.spek@reports.nl

milan SM