REPORTS ZORGPLATFORM VOOR REGISTRATIES

Landelijke kwaliteitsregistraties. Complicatieregistraties. Implantatenregisters. Noem maar op. Er moeten enorm veel gegevens vastgelegd worden wat zorgt voor enorme registratiedruk. Maar er is meer. Want los van alle wetten en protocollen waaraan je als zorgaanbieder en zorgverlener moet voldoen, verandert er één ding niet: zorg draait om mensen. Die verdienen de best mogelijke zorg. Het Reports Zorgplatform maakt registreren eenvoudiger. En geeft je onmisbare informatie om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

REPORTS ZORGPLATFORM VOOR REGISTRATIES

Registratielast verminderen
Data veilig aanleveren voor registratie
Eigen prestaties met de keten vergelijken
Kwaliteitsgegevens delen voor betere zorg
Voor een vast bedrag per maand

EENVOUDIGER REGISTREREN

Registratielast verminderen en kwaliteitsinformatie naar boven halen begint met het samenbrengen van gegevens die er al zijn. In registratiesystemen, elektronisch patiëntendossiers (EPD) en planningssystemen. De Datahub in het Reports Zorgplatform brengt alle gegevens slim bij elkaar en stuurt één datastroom veilig naar de registratiedatabase in het Zorgplatform.

KWALITEITSINFORMATIE HELDER PRESENTEREN

Staat alle data in de registratiedatabase? Dan kan je de gegevens voor je laten werken. Analyses en rapportages maken en informatie in de keten delen. Het Reports Zorgplatform beschikt standaard over Dundas BI. Een krachtige analyse- en presentatieomgeving die data vertaalt naar heldere visuele thermometers. Altijd en overal op een pc, smartphone en tablet te bekijken.

DATA INZETTEN VOOR BETERE ZORG

Het Reports Zorgplatform beschikt ook over slimme methodieken om registratiegegevens uit te breiden en verrijken met meer data uit de zorgketen. Om de uitkomst van je werk te verbeteren en van elkaar te leren. Zo maken we met elkaar impact op de kwaliteit van zorg in Nederland.

ZORGPLATFORM ABONNEMENT

Voor een vast bedrag per maand eenvoudiger registreren, werken met betrouwbare kwaliteitsinformatie en prestaties vergelijken. Zonder extra te investeren in software, systemen en lange IT-trajecten. Zonder je zorgen te maken over veiligheid en technisch beheer. En altijd kunnen rekenen op de laatste technologie en de deskundige ondersteuning van ons team bij vragen of problemen.

Marico van Leeuwe

088-020 86 00
marico.van.leeuwe@reports.nl