STUURINFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

Staat alle waardevolle data op één centrale plek? Dan kun je op elk moment van de dag in één oogopslag zien hoe je organisatie, afdeling of team ervoor staat en bijsturen. De heldere en interactieve DundasBI dashboards in het Reports Zorgplatform staan al klaar. Voor directie en managers. Voor teamleiders, teams en zorgmedewerkers. Altijd en overal te bekijken op een pc, tablet of smartphone. Alleen toegang tot internet is nodig.

HELDERE STUURINFORMATIE

Altijd en overal actuele stuurinformatie
Direct data analyseren en presenteren
Bibliotheek met kant-en-klare dashboards
Eenvoudig zelf dashboards en rapportages maken
Makkelijk informatie uitwisselen

BREED SCALA AAN VISUALISATIES

Standaard beschikt het Reports Zorgplatform over Dundas BI. Deze krachtige analyse- en presentatieomgeving haalt de informatie uit je data, analyseert het en presenteert de informatie in heldere dashboards. De belangrijkste dashboards voor actueel inzicht in financiën, productie, personeel en cliënten staan al voor je klaar. Met scorecards, tabellen en grafieken tot meters, kaarten en meer. Zodat je het hoogover plaatje ziet maar met één klik ook dieper inzoomt op details. En razendsnel informatie op een andere manier kan laten zien, zonder steeds opnieuw data te laden.

ZELF ANALYSEREN EN STUURINFORMATIE DELEN

Een andere analyse nodig? Gegevens combineren met bijvoorbeeld locatiespecifieke data? Of andere invalshoeken meenemen om een nog completer beeld te krijgen? Met Dundas BI in het Reports Zorgplatform maken gebruikers makkelijk zelf dashboards. Voor directie, controllers, managers, teamleiders, teams en zorgmedewerkers. Voor direct inzicht in prestaties en bijsturen. Of om inzichten met elkaar te delen en op bevindingen te reageren. Werk je liever met een andere rapportagetool, zoals Power BI? Geen probleem. Dan koppelen we daarmee.

Marion de Waard

088-020 86 00
marion.de.waard@reports.nl