REPORTS ZORGPLATFORM
VOOR VVT | JGZ | GHZ

Het Reports Zorgplatform voor VVT, JGZ en GHZ geeft verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, jeugdzorg en gehandicaptenzorg actuele en betrouwbare stuurinformatie. Door waardevolle data uit bedrijfs- en zorgprocessen op één slimme plek samen te brengen. En die gegevens automatisch te vertalen naar rapportages en dashboards die iedereen begrijpt. Om op organisatieniveau verbanden te zien, conclusies te trekken en bij te sturen. Om vooral ruimte te maken voor nog betere cliëntgerichte zorg.

REPORTS ZORGPLATFORM

Haal meer waarde uit data
Bibliotheek met interactieve dashboards
Eenvoudig zelf dashboards en rapportages maken
Proactief sturen en informatie delen in de keten
Voor een vast bedrag per maand

DATA SLIM BIJ ELKAAR BRENGEN

De gegevens die je al hebt, brengen we samen in het Reports Zorgplatform. Uit welke bron die data ook komt. We ontsluiten makkelijk data uit bijvoorbeeld AFAS, Aysist, BergOp, Beaufort, Bomas, Care4, Exact, Monaco, ONS, USER en QIC. Zo staan alle gegevens om datagedreven te sturen handig op één plek. En kijkt iedereen naar dezelfde informatie.

STUURINFORMATIE DIE IEDEREEN BEGRIJPT

Het Reports Zorgplatform beschikt standaard over Dundas BI. Een krachtige analyse- en presentatieomgeving die data vertaalt naar heldere visuele thermometers voor directie, controllers, teammanagers en zorgmedewerkers. Zo heeft iedereen via een pc, smartphone en tablet altijd overzicht en inzicht. De belangrijkste dashboards met heldere rapportages over financiën, productie, personeel en cliënten staan al klaar. Eenvoudig aan te passen, maar ook makkelijk zelf te maken. Ben je gewend aan een andere rapportagetool? Geen probleem. Dan koppelen we daarmee.

BETER VOOR ELKAAR

Is alle stuurinformatie goed ingericht? Dan is er ruimte voor verbetering en innovatie. Door bijvoorbeeld sensordata in jouw Zorgplatform te integreren. Of feedback van cliënten in kwaliteitsrapportages mee te nemen. En samen met andere zorgaanbieders impact te maken op de kwaliteit van zorg. Door rapporten en dashboards die bij jou in de praktijk goed werken, met andere zorgaanbieders in de keten te delen.

ZORGPLATFORM ABONNEMENT

Voor een vast bedrag per maand stuurinformatie krijgen en delen, zonder extra te investeren in software, systemen en lange IT-trajecten. Zonder je zorgen te maken over veiligheid en technisch beheer. En altijd kunnen rekenen op de laatste technologie en de deskundige ondersteuning van ons team bij vragen of problemen.

Marion de Waard

088-020 86 00
marion.de.waard@reports.nl