ZO WERKEN WE

SAMEN HET VERSCHIL MAKEN

Dat we begrijpen hoe data precies in systemen beweegt en we innovatieve IT-oplossingen gebruiken om gegevens te koppelen, ontsluiten en presenteren, geloof je vast. Dat mag ook. We weten er alles van en vertellen er graag over. Maar dan wel zodat je begrijpt wat je eraan hebt.

Toch vinden we dat mensen nog altijd het verschil maken. Elkaar zien, spreken en verrassen met een andere invalshoek. Daar krijgen we energie van. Omdat dat altijd meer brengt. Dat merk je in de manier waarop we (samen)werken. Onze specialisten – met een bestuurlijke achtergrond – zijn specialisten in joúw branche of werkveld. Die je helpen met een oplossing op maat, die om jouw organisatie en mensen draait. We ontwikkelden er de Reports Methodologie voor. Zo verbinden we elkaars ervaring en expertise en maken we samen mogelijk wat gisteren nog niet kon.

IN 4 STAPPEN NAAR SUCCES

Samen kijken we naar wat je organisatie precies doet en wil bereiken. In een workshop maken we daarvan een strategische kaart en vertalen we jouw doelen naar strategische thema’s.

Welke Key Performance Indicatoren (KPI’s) zijn dan nodig om maximaal grip op je processen en doelen te hebben? We screenen het gebruik van applicaties. We kijken naar de consistentie van informatie uit de bronnen die nodig zijn. En gebruiken waar nodig heel praktische oplossingen om niet-geregistreerde gegevens toch in systemen te krijgen om de rapportages en/of dashboards te maken die je nodig hebt.

Nu we je strategische doelen en KPI’s kennen, richten we een rapportagedatabase in. De plek waar we alle benodigde data verzamelen. Natuurlijk conform de condities die we met elkaar afspraken. Zo wordt het mogelijk om gegevens te combineren, zonder appels met peren te vergelijken. A single point of facts, noemen we dat bij Reports.

Tijd om dashboards en rapportages te maken en daar te brengen waar ze nodig zijn. Zodat jij en je mensen kunnen beslissen op basis van feiten. Verbanden zien, conclusies trekken en actie ondernemen. Daar gaat het tenslotte om. Voor het distribueren van dashboards en rapportages gebruiken we verschillende technologische oplossingen. Altijd passend bij je organisatie, wensen en doelen.

MEER MET REPORTS

Haal meer waarde uit data
Beter beslissen op basis van feiten
Sneller, slimmer, simpeler
Zonder extra investering