ZORG

OMDAT MENSEN TELLEN

De regeldruk en administratieve lasten in de zorgsector leveren terecht veel frustratie op. Niet alleen het feit dat je móet registreren bijvoorbeeld. Je zou alleen gegevens willen verzamelen waarmee je de uitkomst van je werk verbetert toch? Vinden wij bij Reports ook. Net zoals dat we het belangrijk vinden dat je een financieel gezonde bedrijfsvoering kunt combineren met de beste zorg voor je patiënten en cliënten. Door bijvoorbeeld alle informatie over behandelplannen, Diagnose Behandel Combinaties (DBC) en werkdruk te bundelen in één systeem. Dat geeft elke dag inzicht. Om het morgen nog beter te doen.

Reports helpt registratiedruk te verminderen. En zorgt voor de juiste data om wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg structureel te verbeteren.

100% van alle declaraties vergoed én kunnen sturen op betere zorg en bedrijfsvoering. Zonder extra te investeren in hardware en software. Dat is winst boeken op meerdere fronten.

Er staan bij Reports 8 rechterhanden klaar om je te ontzorgen en vooruit te helpen. Met het inrichten, vullen en beheren van een datawarehouse (DWH).

Met één klik en in één oogopslag helder  inzicht in je A3 jaarplan. De voortgang en uitvoering van acties bewaken en verbeteren. Dat zorgt voor duidelijkheid en meer commitment.

Marico van Leeuwe

vertelt je graag meer
  088-020 86 00

marico.van.leeuwe@reports.nl

Marico van Leeuwe

OOK MEER BEREIKEN?

Vertel ons waar je wakker van ligt. Waar je meer van wilt weten of welke ideeën je hebt.
We werken graag samen aan resultaat dat altijd optelt. Bel, mail of laat hier je gegevens achter.

Naam

Achternaam

E-mail


Bericht