STUURINFORMATIE OP ÉÉN PLATFORM VOOR ÉÉN BEDRAG PER MAAND

Bij Reports houden we van pragmatisch. We willen data écht voor je laten werken, zonder je zorgen te maken over wat er allemaal bij komt kijken. Het Reports Zorgplatform abonnement geeft je optimaal grip op het sturen van je organisatie en middelen. Zonder extra te investeren in software, hardware en lange IT-trajecten. Voor een vast bedrag per maand heb je altijd en overal toegang tot jouw stuurinformatie. Voor de rest zorgen wij.

REPORTS ZORGPLATFORM ABONNEMENT

Overal en altijd actuele stuurinformatie
Kant-en-klare interactieve Dundas BI dashboards
Alle data non-stop beheerd en gemonitord
 Deskundig advies en support
Voor een vast bedrag per maand

KORTE LIJNEN EN SNEL SCHAKELEN

We luisteren naar je. En we zetten onze kennis en expertise het liefst vandaag nog in om je uitdagingen om te zetten in concrete operationele en tactische informatievoorziening. We richten het Zorgplatform voor je in en zetten gepersonaliseerde dashboards veilig voor je klaar. Om meteen mee aan de slag te gaan. En heb je vragen? Het Reports Service & Delivery team staat elke dag vanaf 7.00 uur voor je klaar.

OOK EEN ZORG MINDER

We zorgen goed voor gegevens. En we laten je altijd weten hoe je met data om moet gaan. We doen al 14 jaar niets anders, en niets liever. Jouw Zorgplatform draait in ons datacenter, op eigen servers en wordt non-stop gecontroleerd. We zijn daarvoor ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, laten ons auditen door Lloyds en werken volgens de AVG privacy- en dataclassificatieregels. We monitoren de systemen nauwlettend op beschikbaarheid en eventuele verstoppingen. En maakte je per ongeluk een verkeerde rapportage? We helpen je altijd verder.

Bob van Dulken

088-020 86 00
bob.van.dulken@reports.nl